Gebakken rode poon met prei, coulis van karnemelk en grijze garnalen

Gebakken rode poon met prei, coulis van karnemelk en grijze garnalen

Een heerlijk volle bereiding, en heel traditioneel ook: boter bij de vis, dat hoort zo, hè. Door de vis rustig te laten garen in schuimende boter verspreiden de smeuïge smaken zich mooi doorheen de filets.

Hoofdgerecht

45 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    rode poon

    coulis karnemelk

    jonge prei

    basilicumolie (optioneel)

    emulsie grijze garnaal

    afwerking

29 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    rode poon

    Kruid de poonfilets met peper en zout. Verhit een klont boter in een antiaanbakpan, bak de filets op het vel tot het krokant is. 

    coulis karnemelk

    jonge prei

    basilicumolie (optioneel)

    emulsie grijze garnaal

    afwerking