Gegrilde varkensschouder met tomatensalsa en maïs

Benodigdheden
-
4 sneden varkensschouders
-
4 maïskolven
-
150 g kerstomaten
-
1 rode ui
-
1 bosje koriander
-
1 limoen (sap)
-
1 limoen
-
2 el geroosterde pijnboompitten
-
olijfolie
-
peper
-
zout
Voor de vleesrub:
-
2 tl cayennepeper
-
1 tl paprikapoeder
-
2 tl Italiaanse kruiden
-
1 el knoflookpoeder
-
0,50 tl komijnpoeder
-
2 el honing
-
2 teentjes knoflook
-
olijfolie
-
zout
Bereidingswijze
Een uitgebreide werkwijze vind je op Lekker van bij Ons.
Tips
- Je kan eerder welk type varkenslapje gebruiken voor dit recept
- Of het lapje vervangen door een lekker stukje steak, lamsvlees, kip of konijn
- Je bbq-vlees haal je natuurlijk recht van bij de boer!