Feestmenu 2022


AMUSE: Knolseldersoep met hazelnoot
Breng je smaakpapillen op gang met dit heerlijk knolseldersoepje met ingrediënten recht van bij de boer.
Bekijk het recept hier.

VOORGERECHT: Ceviche van wijting, koolrabi en appel
Ga de Peruviaanse toer op met dit frisse gerecht met rauwe vis. Het geheim om de allerbeste ceviche te maken? Ga aan de slag met kraakverse vis.
Bekijk het recept hier.

HOOFDGERECHT: Lamskroon met pastinaakpuree en pompoen in de oven
Lamskroon is een stukje vlees dat thuishoort op de feesttafel. Serveer met pastinaakpuree en pompoen voor seizoensgebonden bijgerechten die jouw gerecht helemaal af maken. Haal de lekkerste lamskroon bij een hoeveslagerij in jouw buurt.
Bekijk het recept hier.

DESSERT: Feestelijke appelcrumble
Op zoek naar een feestelijk dessert met appel dat niet te moeilijk is om te maken? Dan is deze appelcrumble met nootjes en gember perfect voor jou! En verse appels die haal je natuurlijk recht van bij de boer.
Bekijk het recept hier.