Ovenschotel met wintergroenten en crunchy kalfskoteletjes

Benodigdheden
- 4 kalfskoteletten
- 300 g koolrabi's
- 300 g gele rapen
- 300 g witte rapen
- 300 g aardperen
- 300 g zoete aardappelen
- 1 venkel
- 2 rode uien
- 1 bol knoflook
- 2 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 2 el honing
- 4 el olijfolie
- peper
- grof zout
Voor de crunch:
- 100 g gemengde noten
- 5 g platte peterselie
- 60 g paneermeel
- 1 tl mosterd
- 1 el boter
Bereidingswijze
Een uitgebreide werkwijze vind je op Lekker van bij Ons.
TIPS
- Je kan de zoete aardappelen ook vervangen door vastkokende aardappelen.
- Geen fan van kalfsvlees? Vervang ze door varkens- of lamskoteletjes.