Ovenschotel met wintergroenten en crunchy kalfskoteletjes

Benodigdheden

  • 4 kalfskoteletten 
  • 300 g koolrabi's 
  • 300 g gele rapen 
  • 300 g witte rapen 
  • 300 g aardperen 
  • 300 g zoete aardappelen 
  • 1 venkel 
  • 2 rode uien 
  • 1 bol knoflook 
  • 2 takjes tijm 
  • 2 takjes rozemarijn 
  • 2 el honing 
  • 4 el olijfolie 
  • peper 
  • grof zout 

Voor de crunch: 

  • 100 g gemengde noten 
  • 5 g platte peterselie 
  • 60 g paneermeel 
  • 1 tl mosterd 
  • 1 el boter 

 

Bereidingswijze

Een uitgebreide werkwijze vind je op Lekker van bij Ons.

TIPS

  • Je kan de zoete aardappelen ook vervangen door vastkokende aardappelen.
  • Geen fan van kalfsvlees? Vervang ze door varkens- of lamskoteletjes.